180 dagen vrijblijvend op proef Start proef
From 49 euro.
Vanaf 49 euro.

Invantive Business for Windows

Draai uw Exact Online processen op Windows

Bespaar geld door Microsoft Word documenten te combineren met gegevens uit Exact Online

Draai uw Exact Online bedrijfsprocessen op Windows. Dit hulpmiddel, gemaakt door de Accountancy App Partner 2017, maakt on-premise uitbreidingen en aanpassingen mogelijk voor een betere pasvorm voor uw bedrijf. Ook kunt u met Invantive Business nu in een bedrijfsomgeving opleidingskosten besparen en bedrijfsprocessen verbeteren door het consolideren van het gebruik van meerdere soortgelijke toepassingen achter een frontend.

De one-size-fits-all benadering van Exact Online vereenvoudigt de implementatie en verlaagt de kosten ten koste van verminderde flexibiliteit om de software voor verschillende bedrijfsprocessen aan te passen. De bijkomende arbeidskosten om de hiaten te compenseren kunnen gemakkelijk opwegen tegen de ontbrekende flexibiliteit in vergelijking met de traditionele on-premise oplossingen. Met Invantive Business kunt u eenvoudig Exact Online uitbreiden door Invantive Business als een frontend te gebruiken voor Exact Online en door gebruik te maken van de enterprise-eigenschappen van Invantive Business voor extra functionaliteit en integraties in de frontend van uw applicaties. Dergelijke extra functionaliteit kunnen extra schermen, rapporten, downloads en integraties zijn.

In enterprise-omgevingen is het niet ongewoon om meerdere applicaties van verschillende leveranciers of versies te vinden met soortgelijke functionaliteit. Bijvoorbeeld, een bedrijf maakt gebruik van Microsoft CRM, terwijl een ander Exact Online gebruikt. In dergelijke situaties kan Invantive Business zodanig worden geconfigureerd dat het real-time alle soortgelijke gegevens over meerdere applicaties integreert in één geconsolideerde enterprise-wide beeld. Bijvoorbeeld, met Invantive Business kunt u alle klanten van zowel Microsoft CRM als Exact Online zien in één overzicht.

Uw voordelen:

  • Breid Exact Online uit met klantspecifieke aanpassingen.
  • Realtime gegevensconsolidatie over multiple applicaties heen.
  • Maak gebruik van reeds aanwezige vaardigheden.
  • Verminder trainingskosten voor nieuwe applicaties.