180 dagen vrijblijvend op proef Start proef
From 0.00 euro.
Vanaf 0.00 euro.

Invantive Authenticator

Vertrouwde en gratis Nederlandse software voor Exact Online tweestaps verificatie

Invantive Authenticator is een tweestaps verificatie oplossing voor gebruik met TOTP-beveiligde websites, zoals voor toegang tot Exact Online. Ontwikkeld in Nederland door Invantive als partner van Exact en winnaar van de accountancy app partner van het jaar 2017. De software ondersteunt TOTP volgens RFC 6238 en biedt extra functies voor grote aantallen beveiligingscodes en aanvullende export/import opties. Daarnaast biedt deze Windows app dezelfde voordelen als Google Authenticator of Microsoft Authenticator door een extra beveiligingslaag toe te voegen via een ander kanaal. Als iemand uw inloggegevens krijgt, dan zal deze persoon ook bezit moeten krijgen van uw authenticatie app met de geheime sleutel daarin.

Installeer allereerst de applicatie op een Windows pc, laptop of terminal server. Daarna kunt u de de Invantive Authenticator via het start menu starten.

U kunt het plaatje van een QR code op het klembord zetten en plakken in Invantive Authenticator. U kunt ook met de knop "Toevoegen" een QR code toevoegen onder het platform voor wie u een verificatiecode moet kunnen opvragen. U kunt ook de secret key voor de tweestapsverificatie handmatig opvoeren. Volg daarvoor de instructies op https://documentation.invantive.com/notes/webhelp/invantive-notes-circumvent-exact-online-2fa.html om deze te verkrijgen.

Uw voordelen:

  • Ontwikkeld in Nederland.
  • Vertrouwde en gratis software.
  • Exporteer accounts naar QR-code afbeeldingen.
  • Importeer accounts door QR-codes te slepen in bestanden en klembord.
  • Integreert met andere producten van Invantive.